Gevulde Sopropo

Gevulde sopropo

De Gevulde Sopropo is een authentiek Surinaams gerecht! Bekijk Popti Patu’s Tutorial en maak dit heerlijke gerecht zelf!

De Gevulde Sopropo Klik link voor tutorial

Gevulde sopropo

Recept

Gevulde Sopropo

1 Sopropo uitgehold, 5-8 minuten gekookt met een snufje zout,
Gehakt
1 Teentje knoflook fijn gesneden
1/4 Ui fijn gesneden
1 Ei
Paneermeel
Zout/peper mix

Voor de Jus:
1 Tomaat gesneden
1/4 Ui gesneden
1 Teentje knoflook(geperst)
Kippenbouillon
Selderij
2 Theelepels tomaten ketchup
Zonnebloem Olie om in te bakken
Water

De gevulde sopropo 25-30 minuten in de met water aangelengde jus laten sudderen.

Serveer met rijst!

 

4 thoughts on “Gevulde Sopropo

  1. Heerlijke recepten maar wat ook makkelijk zou zijn als de bereidingswijze erbij zou staan. Hopelijk kunt u dat voor ons doen. Ik kijk ernaar uit.
    Mvg Marjorie Liakathoesein-Kathusing

    1. Goedemorgen Marjorie,

      Bedankt voor je bericht!

      Alle Tutorials (bereidingswijze)van onze recepten staan op onze FB pagina; Poptji Patu: The Surinam Food Experience.

      Bedankt voor de tip , het is wel een optie deze ook op de website te plaatsen!

      Groet,

      team Poptji Patu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *